Váš specialista na direct marketing – korektní a spolehlivý partner s ověřeným nákladem.

Mírová 891

561 51, Letohrad

Chcete se zeptat?

(+420) 465 466 444

Napište nám.

redakce@golempress.cz

DVA KAMARÁDI

Novinky

example, category, and, terms

Rubrika :

Novinky

Vydáno :

Sdílet:

Publikace Dva kamarádi v prodeji

Spojení deníků Jana Buriana a fotografií Antonína Fuchse pokládáme za zcela unikátní materiál s významnou vypovídací hodnotou.

V mnoha rodinách do dnešní doby vzpomínají na svého předka, který se zúčastnil I. světové války. Díky deníkovým zápisům Jana Buriana a fotografiím Antonína Fuchse si můžeme alespoň částečně představit, jak se naši předci v této době mohli cítit a čím vším si museli projít…

Jsme přesvědčeni, že autentická a syrová výpověď prostých vojáků o každodenních útrapách na sočské frontě zaujme široké spektrum čtenářů.

Chováme úctu k našim předkům, kterým do života vstoupila válka. Vážíme si všech, nejen oslavovaných příslušníků Československých legií, ale také té většiny mužů, kteří se z války vrátili v uniformách rakousko-uherské armády a na které se pak programově zapomínalo…

Obdivujeme statečnost českých vojáků, kterou prokázali na jednom z nejhroznějších bojišť I. světové války – sočské frontě.

Jelikož se většina popisovaných událostí odehrává na území dnešního Slovinska, chceme, aby byla kniha přístupná i slovinským čtenářům. Z tohoto důvodu JSME VYDALI publikaci v česko – slovinské mutaci.

více se dočtete na oficiálních stránkách www.dvakamaradi.cz

Společnost GOLEMPRESS s.r.o. Letohrad děkuje všem jednotlivcům, sdružením, klubům vojenské historie, obcím, městům a firmám, které podpořily vydání knihy.

Zvláštní poděkování patří Pardubickému kraji, který tak svým postojem a podporou nezapomíná na osudy svých obyvatel, jejichž životy jsou spojeny s naším regionem.